Om os

Lena Møller

Moderen i familien, og hende der holder styr på familiens aktivitetsplaner, kalender og tøsernes madpakker.

Lena er vild med faglige og mentale udfordringer,og  tager gerne kampen

op mod alle som fremstår som en trussel  for familiens trivsel og planer.

Lena vil gå langt for at hjælpe familiens tøser i den rigtige retning, når det hele bare er noget møg og alting driller og er imod dem. Hun tager gerne lange formanene og lærende diskusioner med tøserne, når behovet er der.

Lena er engageret i skolebestyrelsen og bruger en del timer hver måned med samarbejdet mellem lærere og ledelse.


Thomas Møller

Faderen i familien, og ham der står for alle de praktiske gøremål i og omkring familiens hus, samt vedligeholdelse og optimering af husstandens samlede elektronikpark.

Thomas er glad for at tage billeder og lege med dem i div. fotobehandlings programmer. Yndlingsmotiverne er familiens to tøser, som nogen gange må holde for lidt længere end de selv synes er sjovt.

Thomas har engageret sig i kommunens svømmeklub for talent svømmere, og har taget det første af en lang række  moduler som official.

Dette giver mange timer og gode oplevelser i svømmehaller, sammen med familiens ældste datter, som er ivrig svømmer på et af talentholdene.


Caroline Møller

Caroline er den ældste af familiens to piger.  Hun er ivrig svømmer på STT T* hold og tilbringer mange timer i vandet  hver uge.

Caroline trives bedst  i miljøer uden alt for meget tøse fnidder  og har derfor mindst lige så mange drenge- som pigevenner.

Caroline har en meget veludviklet empati, og bryder sig ikke om når nogen bliver behandlet uretfærdigt. Hun interesserer sig meget for alt hvad der har med redningstjenste at gøre, og hun har et klart mål om, at hun som voksen,  på den ene eller anden måde, ska have et job hvor hun er med til at hjælpe eller redde andre mennesker.Amalie Møller

Amalie er den yngste af familiens to  piger. Hun  har en meget livlig personlighed, og der er aldrig ret langt til et smil og en latter fra hendes mund.

Amalie sidder sjælden stille ret lang tid af gangen, og der går sjældent en uge, hvor hun ikke kommer med mindst et blåt mærke på kroppen. Hun får afløb for noget af al hendes energi, gennem hendes trampolin springhold i Roskilde. Hun interesserer sig for universets planeter og historie, og dyr og planter fylder også en del i hendes univers.

Amalie  har super nemt ved det boglige i skolen, og hun har allerede proklameret, at hun skal være en berømt videnskabsdame  når hun bliver stor.


Kiza - Vores kat

Kiza er familens elskede kat. Hun er hentet ved Kattens Værn i Januar 2013. Kiza blev reddet fra en kattesamler, og var en af de få der blev fundet egnet til adoption.

Hun er i familie med den Sibirske kat, og har deraf en tyk, blød og ulden pels som hun bruger en del tid på at holde i orden.

Kiza er blevet en del af familien, og hun opholder sig helst i samme rum som os andre, og gerne så tæt på os som muligt. Hun er meget talende, og er ikke sen til at fortælle os, hvis hun ikke er tilfreds med udvalget i sin madskål.